Barion Pixel

ÜDVÖZÖLLEK az oldalamon!

Minden a fényképezéssel kezdődött…

Gyerekként szerettem fotózni, és 2014-ig aktívan vettem részt sikeres eredményeket elérve hazai, és nemzetközi fotópályázatokon. Jelenleg szabadúszóként vállalok portré, és rendezvényfotózásokat.

A gimnáziumban rajz szakon tanultam, majd hosszú kihagyás után egy barátom motorját megrajzolva vettem ismét ceruzát a kezembe 2015-ben. A visszajelzések nagyon pozitívak voltak, és egyre több megkeresést, és felkérést  kaptam. A képzőművészet iránti érdeklődésem, és az alkotás iránti vágy a mai napig az életem esszenciája a munkám mellett.

2016 óta kezeim által készült rajzok, festmények kerülnek bögrékre, és minden évben egy újabb szettet állítok elő.

Felkérésre örömmel készítek rajzokat, festményeket. Ha ajándékba szeretnél saját fotó alapján rajzot, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot, és egyeztessünk.

2017-ben szerettem volna egy klassz motoros matricát, de nem volt olyan, ami igazán tetszett volna, így megalkottam egyet magamnak, végül egyre többfélét, ami  másoknak is nagyon tetszett. Felkérésre készültek újabb matricák, amelyek a ma választható palettában is szerepelnek. Mára 58 féle matricából tudnak válogatni az érdeklődők.

Koncepcióm, hogy egyedi, maradandó kuriózumot alkothassak a motorosoknak, a motorozást kedvelőknek vagy azoknak, akik motoros barátaikat szeretnék megajándékozni.