Barion Pixel

Magyar veterán Motoros bögrék

Indítsd napodat ezzel a fantasztikus egyedi, limitált kiadású bögrével, benne kedvelt kávéddal, teáddal, forralt borral vagy amit szeretnél. Őszi, téli hűs napokban egy kellemes meleg ital ezzel a bögrével biztos feleleveníti benned a nyári motoros emlékeket!

2016 óta készítek motoros grafitrajzokat. Ezt követően kezdtem el saját kezű rajzaimat bögréken megvalósítani. Koncepcióm már a kezdetekkor az volt, hogy egyedi, maradandó kuriózumot alkothassak a motorosoknak, a motorozást kedvelőknek vagy azoknak, akik motoros barátaikat szeretnék megajándékozni.

Így végül arra jutottam, hogy minden évben egy újabb szettet készítek a bögrékből, de egy változatlan marad ebből, az amely a motoros közösség jókívánságát hirdeti: „Széles utat!”. Mosogatógépben mosható, és mikrózható! Törékeny anyag! Személyes átvételre van lehetőség Budaörsön vagy partnerüzleteinkben (de érdeklődj a kínálatról).

„SZEMÉLYRE SZÓLÓ BÖGRÉK”- Ha névre szóló bögrét szeretnél valamelyik bögrémből, vedd fel velem kérlek a kapcsolatot az alábbi űrlapon, és egyeztessünk.