Barion Pixel

2020.12.01.

Immáron 5. alkalommal lesz Karácsonykor sorsolás! Tehát „Játékra fel!” Az MN Art fb oldal kedvelői között, akik nyilvánosan megosszák a bejegyzést, azok közül egy embert kisorsolok, akinek a nyereménye: egy MN Art „Széles utat” fém bögre, és egy MN Art csősál is! 🙂 Köszönöm, ha megosztod! 🙂 Motoros üdvözlettel: MN

2020.11.30.

Sokminden történt az utóbbi időben, aki a FB-on követi az oldalt, azok értesülhettek a legfrissebb információkról. Most összefoglalom röviden a fejleményeket. Az új bögreszett már kapható a boltokban, és végre nagy álmom vált valóra: minden darab sorszámozva van! A régieket pedig MINDENHOL kedvezményesen vehetitek meg a boltokban decembertől! Továbbá készültek újabb alkotások, amik hamarosan felkerülnek az oldalra, de aki naprakész szeretne lenni, arra kérem kövessen a fb-on. 

Továbbá bővültek az MN Art termékek csősálakkal, és karácsonyi ajándéktárgyakkal! 🙂

MN Art piros csősál 

Egyik kedvelt alkotásomat ( amelyet kávéval és grafitceruzával készítettem, és gyönyörű aranyozott fa keretbe tettem) úgy döntöttem, hogy licit felajánlásra bocsátom a 10.23-án  tragikus balesetben  (Dusnok és Sükösd között) elhunyt motoros pár gyermekeinek támogatására. Nagyon örülök, hogy az oldalon a meghirdetett ár dupláját ajánlották végül fel, hálás köszönet érte! Aki hozzá szeretne járulni a család megsegítéséhez az alábbi OTP-s bankszámlán keresztül ( FEKETE HORGONY MOTOROS KLUB – OTP: 11732040 – 20041425 ) tudja megoldani.

2020.07.20. 

Már PÉCSEN is a MOTOBOX boltban vásárolhattok MN ART termékeket. 🙂 

MOTOBOX

2020.07.15.

 Egyszer csak kaptam egy üzenetet, hogy nagyon tetszenek az alkotásaim, és mit szólnék egy interjúhoz, ami a tesztmotor oldalán jelenne meg.  Ő volt Boros Éva, aki mint kiderült nyomon követi munkásságom. Természetesen igent mondtam a megtisztelő felkérésnek, a cikk itt olvasható: 

Régebbi cikk felelevenítve Boross Éva tollából. 🙂 

2020.05.13.

Mostantól elérhetők az MN ART cafe racer alkotások.

The Cafe Store weboldalán.

2019. ÚJ BÖGRE KOLLEKCIÓ

2019.November 23., szombat- DEVILS BÖRZE

Keresd standomat a börzén, ha valami egyedit szeretnél Karácsonyra, szülinapra, névnapra motoros barátaidnak. Lesznek kedvezmények, és óriási választék.

Kapunyitás: 2019.11.23. szombat, 11 órakor

Belépő: 2900 Ft

Fellépnek: Nemcsak Berry, Dynamite Dudes